Hyvä suorituskyky ja parempi polttoainetalous

Harvoin voimasta haittaa on, ellei se lisää polttoainekulutusta tarpeettomasti. Varsin usein ongelmana on kuitenkin se että ajoneuvon vääntö ei ole riittävä sen käyttöolosuhteisiin. Väännön puute aiheuttaa muutoksen kuljettajan ajotavassa, kuljettaja kompensoi normaalin käyttöalueen huonoa vääntöä käyttämällä liikaa korkeita kierroksia, eli moottorin huipputehon kierrosaluetta. Se lisää kulutusta.

Motorbit Truck moottorioptimoinnilla pyritään luomaan kuljettajalle sellaiset edellytykset että taloudellinen ajotapa on mahdollinen. Hyvä polttoainetalous on monen asian summa. Polttoainetalouteen vaikuttaa niin moottorin tekninen kunto, riittävä vääntö kuin matka-ajossa oikea voimansiirron kokonaisvälityssuhde. Tärkeä tekijä yhtälössä on kuitenkin aina itse kuljettaja.

AdBlue, SCR  ja EGR-diagnostiikka

Moderni EU4/EU5/EU6 päästöluokiteltu raskaskalusto on täynnä toinen toistaan monimutkaisempia pakokaasun puhdistukseen liittyviä järjestelmiä. Vanhemmiten näiden järjestelmien vikaherkkyys kasvaa merkittävästi ja pienikin häiriö voi aiheuttaa ajoneuvon tehonalennustilan tai sen muiden suojamekanismien aktivoitumisen.

Nykyaikaisen testerikaluston ja teknisen perehtymisen myötä palvelemme myös AdBlue eli SCR-järjestelmien diagnostiikassa ja niihin liittyvien ongelmien ratkaisussa. Jos ajoneuvon SCR- tai NOx-järjestelmässä on uusiutuvia vikoja tai jos siinä on ylipäätään sellaisia ongelmia jotka halutaan selvittää, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä meihin.

Motorbit Truck moottorioptimoinnit saatavissa useisiin DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Sisu ja Volvo kuorma-autoihin.

Ohjelmoinnit alkaen 690,00 euroa

hinnat alkaen ALV 0%, raskaskalustolle ja teollisuusmoottoreille.

Jätä meille tietosi niin otamme yhteyttä.

Yhteystiedot

Yritys

Yhteyshenkilö *

Puhelin *

Sähköposti *

Ajoneuvon tiedot

Merkki *

Malli *

Rekisterinumero

Vuosimalli *

Ajomäärä *

Lisätiedot (mainitse ohjelmamuutoksen eritystarpeet)

* merkityt kentät ovat pakollisia.