Muutoksia yrityksen liiketoiminnassa?

Oletko jo luopunut tai luopumassa ohjelmointitöistä? Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja tarjota ohjelmointilaitteita jälleenmyytäväksi. Jälleenmyymme laitteesi kiinteällä komissiolla ja sovittujen ehtojen mukaisesti.

  • Omistan itse ohjelmointityökaluni.

  • Slave työkalulle masterin lupa sen uudelleen linkitykseen.

  • Ohjelmointityökalu on 100% ehjä.

  • Ohjelmointityökalu on alkuperäinen, ei piraattituote.

Millaiset ohjelmointilaitteet kelpaa myyntiin?

Välitämme ainoastaan alkuperäisiä Alientech, Autotuner, bFlash, CMD (Flashtec) ja Dimsport ohjelmointityökaluja, sekä niiden varusteita ja tarvikkeita. Käytetyn ohjelmointityökalun hinta perustuu aina sen sisältöön (protokollat) ja jäljellä olevaan lisenssiaikaan (annual subscription). Osa ohjelmointilaitevalmistajista perii maksun ohjelmointityökalun omistajuuden uudelleen rekisteröinnistä. Maksamattomat lisenssimaksut eivät ole välttämättä esteenä laitteen myynnille mutta se näkyy aina myyntihinnassa. Saat maksuttoman arvion ottamalla yhteyttä meihin.

Vain alkuperäiset.

Toimimme ainoastaan alkuperäisten ohjelmointityökalujen parissa. Emme osta, emme myy, emmekä välitä klooni- tai piraattituotteita. Piraattituotteet voit toimittaa maksutta lähimpään SER-kierrätyspisteeseen.

  • Laatu.

  • Tavaramerkkioikeus vain sen omistajalla.

  • Valmistajan tekninentuki.

  • Päivitykset ja uudet protokollat.

  • Jälleenmyyntiarvo.

Uusi ohjelmatoimittaja ja yhteistyökumppani?

On tilanteita joissa väärin valittu ohjelmatoimittaja mitätöi jälleenmyyjän oman liiketoiminnan ja vie kaiken motivaation. Ohjelmien väitetään olevan laadukkaita mutta silti yksi ja toinen tapaus päätyy asiakkaan reklamaatioon. Valitat ohjelman aiheuttamasta ongelmasta ja vika on tietenkin aina autossa. Kun lopulta asian selvittämiseksi kaipaat vaativaa teknistä tukea, sitä ei ole tarjolla. Älä luovuta, tilanne on usein pelastettavissa jos oma aktiivisuus ja tahtotila toiminnan jatkamiseen on kuitenkin tallella. Luottamuksen rapautuessa on parempi nostaa kytkintä ja etsiä uusi ohjelmatoimittaja ja yhteistyökumppani. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa sinua asiassa eteenpäin.

Ota yhteyttä.

Pyydämme luvan tallentaa yhteystietosi. *